Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.


Algemeen

IDMfotografie heeft de intentie alles wat op de website staat correct en volledig weer te geven, er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie die op deze website is geplaatst. IDMfotografie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van deze site of het gebruik van (beeld)informatie die op deze site wordt verstrekt. IDMotografie kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie op locatie. De foto’s op Idmfotografie.com mogen alleen gebruikt worden door de eigenaar, Ilse Danielle Martina. Bezoekers kunnen deze foto’s bekijken, maar hebben geen toestemming ze, op welke wijze dan ook, te gebruiken. Bij gebruikmaking van de diensten van IDMfotografie in welke zin dan ook, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. 

Fotobestanden

Bij elke fotoshoot zitten 10 digitale JPEG bestanden op hoge resolutie(zonder logo of watermerk) bij de prijs inbegrepen. Je krijgt de keuze uit 20 foto’s of meer. Extra nabestellen is mogelijk voor een prijs van €12,50 afhankelijk van hoeveel extra foto’s er overblijven. Het is niet mogelijk om de onbewerkte “RAW” bestanden te ontvangen of te bekijken. IDMfotografie maakt een voorselectie van de mooiste en hoogste kwaliteit foto’s en zal deze ook alleen nabewerkt beschikbaar stellen. De klant kan zelf hier de favorieten uit selecteren.

Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van IDMfotografie. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Wanneer de klant aangeeft niet akkoord te gaan met het gebruik van de foto's voor promotie doeleinden, dient dit vooraf per e-mail kenbaar gemaakt te worden. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Als u de bestanden op socialmedia wil plaatsen dient er ten alle tijden een IDMfotografie logo op de foto te staan. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan om bestanden voor commerciële of non-profit bedrijven te gebruiken. 

Betaling

Bij een Newborn of Portret fotoshoot kan er na afloop van de fotosessie per Tikkie betaald worden op locatie. Klant ontvang hiervan direct een kwitantie. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot besteld, dienen betaald te worden doormiddel van overboeking. Producten worden pas geleverd indien de betaling binnen is. Tenzij anders vermeld zijn de prijzen inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Cadeaubonnen en kortingsbonnen

Kortingsbonnen zijn niet geldig i.c.m. met acties / aanbiedingen. Cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar bij IDMfotografie en zijn niet inwisselbaar voor contanten. Cadeaubonnen kunnen niet worden geretourneerd. Een cadeaubon is niet overdraagbaar. Cadeaubonnen zijn geldig voor de fotosessie of producten waarvoor ze zijn uitgegeven, zoals op de cadeaubon staat vermeld.

Aansprakelijkheid

IDMfotografie is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de fotograaf of door haar ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, dan wel, indien en voor zover er sprake is van een verzekerde schade tot de hoogte van de onder de verzekering feitelijk uitgekeerde somma. IDMfotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd. IDMfotografie stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Denk aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden etc.

Annuleringsvoorwaarden

In geval van ziekte is het mogelijk om minimaal 24 uur voorafgaand aan de fotoshoot kosteloos een afspraak te verzetten. Bij annulering van een geboekte fotoshoot door de klant brengt de fotograaf 25% van de overeengekomen totaalprijs in rekening. Het kan zijn bij een newbornshoot dat de afspraak niet door kan gaan in verband met vroeggeboorte of een slechte situatie van de moeder en/of baby, dan worden hier natuurlijk geen kosten aan verbonden. Indien IDMfotografie de afspraak niet kan nakomen door bijvoorbeeld ziekte, zal deze op een ander tijdstip met u worden afgesproken. Mocht door bijvoorbeeld een technische storing aan de apparatuur de afspraak niet door kunnen gaan, zal IDMfotografie kosteloos een andere afspraak met u maken en u hierop 25% korting geven.