Wie ben ik?

Leuk dat je mijn website bezoekt en overweegt jullie geluk vast te laten laten leggen door mij!

Ik ben Ilse, 30 jaar en professioneel fotograaf in Amsterdam. Hier woon ik met mijn vriend en dochter van bijna drie.
Na 15 jaar zelf als model voor de camera te hebben gestaan en ruim 10 jaar mijn eigen website te hebben over beauty, werd het tijd voor een nieuwe stap.
Je kunt bij mij terecht voor mooie professionele foto’s van je newborn, zwangerschap en je gezin. Maar ook events en portretfoto’s.

Mijn doel is om jullie kleine, jullie gezin of jouzelf zo mooi en puur mogelijk vast te leggen. Ik neem alle tijd en zorg dat jullie foto’s van de beste kwaliteit krijgen. Ik luister naar jouw wensen en zorg ervoor dat we samen het mooiste eindresultaat neerzetten. Alle foto’s worden met liefde en aandacht gemaakt.

Mijn service biedt dat ik bij jou thuis kom fotograferen. Je voelt je tenslotte toch het meest op je gemak in je eigen vertrouwde omgeving. Ik beleef er veel plezier aan om bij verschillende gezinnen thuis te komen! Ik word heel gelukkig van het vastleggen van die dierbare momenten.

Mijn stijl van fotograferen is heel licht, stijlvol en fris. Niet teveel poespas. Mooie neutrale, tijdloze kleuren zodat jullie er over 10 jaar nog precies zo blij mee zijn als nu.

Als feedback van mijn klanten krijg ik altijd te horen dat ik erg enthousiast en geduldig ben. Dat ze de fotoshoot als heel ontspannen hebben ervaren. Én dat ze tenslotte heel erg blij zijn met het eindresultaat. Daar doe ik het voor: Een gelukkige, tevreden klant.

Mocht je vragen hebben stuur me gerust een berichtje via het contactformulier of stuur een mail naar: idmfotografie@hotmail.com


@IDM FOTOGRAFIE 2019

Ilse Danielle Martina
Amsterdam
KVK-nummer: 75095807