Veel gestelde vragen:

Mag ik de foto’s gebruiken voor het geboortekaartje?

Leuk dat je mijn foto’s hiervoor wil gebruiken.Ik kom zeer regelmatig in de eerste kraamweek langs bij klanten om de kleine vast te leggen voor het geboortekaartje.
Laat het vooral op tijd weten, dan zorg ik dat ik de foto’s extra snel klaar heb, dit is meestal al de volgende dag.

Naamloos-1.jpg

Ik ken iemand die zwanger is, kan ik diegene een cadeaubon geven?

Uiteraard! Dit kan een deel van het bedrag zijn, maar ook het totaalbedrag van de fotoshoot. Je kunt er een persoonlijk berichtje op laten zetten als je dit leuk vindt.
Ik zal het feestelijk verpakken zodat alleen het ontvangen van de bon al een feestje is!
Stuur mij hiervoor een mailtje.


Mijn baby heeft vlak voor de fotoshoot last gekregen van puistjes, kan de fotoshoot doorgaan?

Maak je geen zorgen, de fotoshoot kan gewoon doorgaan! Ik kan dit soort oneffenheden retoucheren via een professioneel fotobewerkingsprogramma. Dit geldt ook voor een wat rode of juist gelige huid. Veel baby’s krijgen hiermee te maken en dit is heel normaal. Ik zorg dat het er alsnog heel natuurlijk uitziet.
Een reactie in geval van allergie o.i.d. neem even contact met mij op.

Mijn baby is officieel geen “newborn” meer, kan ik je alsnog als fotograaf boeken?

Dit kan absoluut! Ook al is je baby al een aantal maanden oud. Het worden vaak meer lifestyle foto's en minder geposeerde poses omdat een pasgeboren baby (tot 3-4 weken) nog veel slaapt en je die makkelijker flexibel kunt poseren.  Maar wakker is juist ook heel mooi! Daarbij kan ik altijd wat extra foto’s nemen van bijvoorbeeld het kamertje of met de ouders samen. Ik pas me aan jullie aan. Deze boek je onder een babyshoot.
Dit soort foto’s zijn ook heel waardevol om te bezitten omdat de tijd zo snel gaat, cliché maar waar.

Kunnen wij tijdens de fotosessie ook als gezin op de foto worden gezet of/en met eventuele broertjes en zusjes?
Hier is uiteraard genoeg ruimte voor! Ik leg jullie graag als gezin ook vast. Deze waardevolle foto’s vergeet je zelf vaak te maken.

Celineklein.jpg

 

Kan ik kiezen uit de foto’s?

Jazeker! Je krijgt er minimaal 30 om uit te kiezen en soms zelfs wat meer als er toevallig nog meer mooie beelden bij zitten.
Via een link naar een online album (beveiligd met een wachtwoord) kun je de foto’s bekijken. Je mag er 10 geheel naar eigen keuze uitkiezen. Als je de overgebleven (20 of meer) foto’s ook wil hebben kun je deze ook afnemen voor €12,50,- per stuk.
Ook deze krijg je uiteraard ook mooi bewerkt in hoge resolutie JPEG aangeleverd per e-mail.

 

Kan ik alle foto’s die gemaakt zijn krijgen?

Nee, dit is niet gebruikelijk en dit kan simpelweg niet omdat ik vaak wel 150 foto’s of meer schiet tijdens een sessie.
Ik filter ze en zorg dat alleen de mooiste overblijven. Ik lever geen werk af waarop iemand de ogen dicht heeft of de foto onscherp is etc.
Aan het editen van de overgebleven 10-15 foto’s ben ik aan nabewerking al ruim 3 uur bezig. Onbewerkte foto’s worden niet vrijgegeven.
Ik lever jullie mijn beste werk van hoge kwaliteit, vertrouw daarop.

 

Op wat voor termijn kan ik de foto’s verwachten?

Dit zal binnen 2 dagen zijn (mits het bedrag voldaan is). Heel uitzonderlijk i.v.m. of vakantie drukte kan dit een dag uitlopen. Het kan ook soms wat eerder zijn.

Wanneer moet ik betalen?

Bij een Newborn of Portret fotoshoot kan er na afloop van de fotosessie contant of per Tikkie betaald worden op locatie. Extra fotobestanden of producten die na de fotoshoot besteld worden, dienen overgemaakt te worden. De fotobestanden worden pas geleverd indien de betaling binnen is.


Krijg ik voorafgaande aan de fotoshoot nog extra informatie?

Ja, deze krijg je 1 á 2 dagen voorgaande aan de fotoshoot per mail van mij. Deze mail bevat o.a. een aantal tips om ervoor te zorgen dat de baby lekker relaxed en slaperig is als we kunnen beginnen met de fotoshoot.

Kan ik vooraf doorgeven wat ik mooi vindt?

Graag zelfs! Zo weet ik wat ik mee moet nemen en hoe ik tijdens de fotoshoot fotografeer. Wil je dat echt geposeerde? Of juist meer lifestyle? Houd je van mutsjes en accessoires of juist van zo natuurlijk mogelijk? Ook qua kleuren kun je voorkeur hebben. Je kunt in mijn portfolio kijken wat jouw aanspreekt maar ook een moodboard op Pinterest delen. Uiteindelijk boek je mij omdat je mij het gekozen om mijn stijl van fotograferen. Heel clean, tijdloos, puur en fris. Als je meer van de mandjesfotografie houd, ben ik helaas niet de juist aangewezen fotograaf voor jullie.