Schermafbeelding 2019-08-10 om 21.39.14kopie.png

Kijk jou nou eens strálen! Ik weet als geen ander hoe bijzonder deze periode in je leven is die je vaak maar eens (of enkele keren) in je leven mee maakt.

Zwanger zijn, dat is een gevoel dat je nooit vergeet. Het is moeilijk uit leggen, maar daarom extra mooi om deze periode in je leven vast te leggen op de gevoelige plaat. Het is erg waardevol om mooie professionele foto’s van deze periode te hebben. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om de rest van het gezin bij de shoot te betrekken! En het babykamertje.
Mijn stijl van fotograferen is licht, fris, stijlvol en tijdloos: Jij zoals je bent, op je mooist. Zo ben je hier over 10 jaar nog net zo blij mee als nu.

printszwanger.jpg

Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het natuurlijk niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een strak shirt of een jurk is ook erg mooi! We doen waar jij je prettig bij voelt.
Heb je zelf een leuk idee gezien wat je graag wil? Laat dit vooraf vooral weten, dan kunnen we dit samen mooi uitwerken.

Een zwangerschapsshoot fotografeer ik tussen de 30 – 36 weken. Zelf voel jij je nog redelijk fit en je buik is dan mooi rond.
Ik vind het allerbelangrijkst dat jij je op je gemak voelt. Waar kan dat beter dan in je eigen huis? Daarom zal ik altijd naar jou toekomen, i.p.v. jij naar mij. Of we kunnen samen kijken naar een mooie buitenlocatie. Ik heb regelmatig shoots in een mooi park, maar mocht je zelf een mooie locatie in gedachte hebben laat het vooral weten.

Hoe bijzonder is het als ik jouw eerst zwanger fotografeer en vervolgens als gezin en de kleine mooi vastleg?
Als je een zwangerschapsshoot afneemt krijg je €25 korting op een newbornshoot! Bij een Medium of Deluxe pakket.Lianne05.jpg

.

Qua kleding houden we het rustig met zachte kleuren. En verder is het belangrijkst is dat jij je hier comfortabel in voelt! Ik neem zelf ook altijd een koffer vol items mee naar de locatie.

Enkele dagen voor de fotoshoot krijg je nog een PDF-bestandje toegestuurd via de e-mail met wat laatste tips en informatie zodat je optimaal voorbereid bent.

Een hele relaxte ongedwongen sfeer tijdens de fotoshoot. Ik zal je hier en daar wat aansturen als je dit fijn vindt. Tussendoor is er genoeg tijd om even te pauzeren en wat te drinken.

TIP: Een zwangerschapsshoot is ook leuk om aan een zwangere vriendin als kraam of babyshower cadeau te geven! Een leuke onvergetelijke ervaring.