Schermafbeelding 2019-08-10 om 21.39.14kopie.png

Kijk jou nou eens strálen! Ik weet als geen ander hoe bijzonder deze periode in je leven is die je vaak maar eens (of enkele keren) in je leven mee maakt.

 Zwanger zijn, dat is een gevoel dat je nooit vergeet. Het is moeilijk uit leggen, maar daarom extra mooi om deze periode in je leven vast te leggen op de gevoelige plaat. Het zou bijna zonde zijn om dit niet vast te leggen. Het is erg waardevol om mooie professionele foto’s van deze periode te hebben. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om de rest van het gezin bij de shoot te betrekken!

 Een zwangerschapsshoot fotografeer ik tussen de 30 – 36 weken. Zelf voel jij je nog redelijk fit en je buik is dan mooi rond.
Ik vind het allerbelangrijkst dat jij je op je gemak voelt. Waar kan dat beter dan in je eigen huis? Daarom zal ik altijd naar jou toekomen, i.p.v. jij naar mij. Of we kunnen samen kijken naar een mooie buitenlocatie. Ik heb regelmatig shoots in een mooi park, maar mocht je zelf een mooie locatie in gedachte hebben laat het vooral weten.

Mijn stijl van fotograferen zal een mix bevatten van geposeerd en lifestyle.
De foto’s zijn eerder romantisch dan stoer: licht, fris en tijdloos. Zo ben je hier over 10 jaar nog net zo blij mee als nu! Qua kleding houden we het rustig met zachte kleuren. En verder is het belangrijkst is dat jij je hier comfortabel in voelt! Ik neem zelf ook altijd enkele items mee naar de locatie.

 Voorafgaand aan de fotoshoot krijg je nog een PDF-bestandje toegestuurd via de e-mail met wat laatste tips en informatie.

Dat de shoot zo relaxed mogelijk verloopt is het belangrijkst. Tussendoor is er genoeg tijd om even te pauzeren en wat te drinken.

TIP: Een zwangerschapsshoot is ook leuk om aan een zwangere vriendin als kraam of babyshower cadeau te geven! Een leuke onvergetelijke ervaring.