Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Ik zorg ervoor dat jullie trouwdag perfect wordt vastgelegd. De kleine details, de mooie, emotionele momenten en natuurlijk jullie als stralend middelpunt.
Pure geluksmomenten vastleggen op een romantische en ook wel journalistieke manier.

Ik zorg voor een ontspannen sfeer waar jullie je bij op je gemak voelen. Ik luister graag naar jullie wensen en pas daar mijn creativiteit op aan.
Wanneer ik op een bruiloft aanwezig ben, dan ben ik voor jullie eigenlijk meer een gast. Ik ben redelijk onzichtbaar aanwezig. De aandacht zo weinig mogelijk op mij gericht is, kunnen jullie en jullie gasten lekker jezelf zijn, hetgeen de mooiste en meest natuurlijke en spontane  foto's oplevert.

Mijn stijl van fotograferen is licht, romantisch, tijdloos en stijlvol. Ik werk dan ook het liefst met natuurlijk licht! Ik ben dol op het fotograferen van de details: hetgeen waar jullie veel tijd en moeite in hebben gestoken. Ook het moment van de fotoshoot is favoriet. Eigenlijk voelt de gehele dag niet als werken maar als een groot feest! Je zal me dan ook de gehele dag met een lach zien rondlopen.
Ik vind het heel bijzonder om bij een dag als deze betrokken te worden en jullie geluk voor eeuwig vast te mogen leggen.
Jullie dag, jullie verhaal!

Willen jullie mij er een dagdeel bij hebben, of de gehele dag? Ik werk met 2 verschillende pakketten. Bekijk onder het kopje tarieven wat de prijzen zijn en wat in het pakket zit.

A&E12+zw.jpg

Verder geniet ik mee van jullie bijzondere dag en natuurlijk van de taart!