“Pure, zachte, foto’s van jullie kleine wonder in de eerste weken van zijn of haar leven, vastgelegd als een herinnering die nooit zal vervagen. Een investering waar jullie beide levenslang plezier van zal hebben.

Je kent de clichés: het gaat zo snel en de tijd kun je niet terugspoelen. Daarom zal je echt eeuwig blij zijn om de mooiste momentjes van je kleintje te hebben vastgelegd!
Je kunt ze zelfs voor het geboortekaartje laten maken!

Boris2+edit.jpg


Het beste is om de fotoshoot in te plannen 6 tot ongeveer 21 dagen na de geboorte. Dan is de baby nog heel klein en slapen ze nog lekker veel.

Het is aan te raden om een shoot al tijdens je zwangerschap te boeken. Zo ben je zeker van een plekje tijdens de periode dat je kleine geboren wordt.

Ik kom bij jullie thuis op afspraak. Heerlijk toch? Zelf de deur niet uithoeven, wat natuurlijk een groot voordeel heeft: je hoeft niet te gaan sjouwen met je pasgeboren kindje in de maxicosi naar een fotostudio. Vaak ben je als kersverse moeder nog herstellende en kan je de deur ook nog niet echt uit. Al met al is er toch niets fijner dan lekker in je eigen vertrouwde omgeving zijn waar je alles bij de hand hebt.


Mijn stijl van fotograferen is erg puur en zacht. Mooie neutrale, tijdloze, zachte kleuren zodat jullie er over 10 jaar nog precies zo blij mee zijn als nu. Ook de kleine voetjes, lipjes en het lieve neusje worden tot in detail vastgelegd.

Maentjegroot.jpg


Ik bezit verschillende accessoires zoals een exclusieve collectie van zachte stoffen, dekentjes, gebreide pakjes, mutsjes en haarbandjes etc. Deze neem deze mee. Ruim voorafgaande aan de fotoshoot bespreek ik jullie wensen qua kleuren e.d. zodat ik precies weet wat ik mee moet nemen. Ook hoor ik het graag als je zelf leuke ideeën of voorbeelden hebt!

Retoucheren. De babyhuid kan in de eerste weken wat onrustig zijn: Vlekjes, krasjes, pukkeltjes etc. Maak je hier niet teveel zorgen over. Ik kan dit makkelijk retoucheren op een heel natuurlijke manier zodat je er niets van terugziet.

Ik neem alle tijd en zorg dat jullie foto’s van de beste kwaliteit krijgen.
De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur. Soms iets langer, soms iets korter. Ik neem alle tijd voor jullie en plan nooit meer shoots op een dag.
Dat jullie op jullie gemak zijn is voor mij heel belangrijk. Dat is ook de reden dat ik fotografeer bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik ben rustig en heel geduldig: deze feedback krijg ik altijd weer terug van mijn klanten.
Broertjes en zusjes zijn ook welkom voor een mooie foto samen! En een mooie gezinsfoto is ook altijd erg geliefd want zeg nou zelf: Hoeveel foto’s heb je nou eigelijk van het hele gezin bij elkaar? Niet verplicht natuurlijk.

Snel je foto’s ontvangen. Na de fotoshoot ga ik thuis direct voor jullie aan de slag zodat ik jullie aan het einde van de dag alvast een sneakpreview kan geven.
De rest van alle foto’s zullen binnen 3 dagen klaar zijn en ontvang je jouw gekozen foto’s. Kun je ze direct delen met de familie en vrienden!

Maak je geen zorgen van te voren over of de kleine onrustig zal zijn tijdens de shoot. Ik heb zelf een kleine, ervaring en veel geduld. We zorgen dat het een leuke ontspannen fotoshoot zal zijn waarbij de kleine het grootste deel lekker slaapt. Tussendoor is er uiteraard tijd genoeg om de kleine te knuffelen, een extra voedingsmomentje!

De veiligheid en welzijn van jouw kleine staat op nummer 1. Geen enkele houding zal ik gaan forceren.

“Vlak voorafgaand aan de fotoshoot krijg je van mij per mail nog wat praktische tips. Zodat als ik begin met fotograferen de kleine lekker ontspannen is en we aan de slag kunnen gaan! “