“Pure, frisse, foto’s van jullie kleine wonder in de eerste weken van zijn/haar leven, vastgelegd als een herinnering die nooit zal vervagen. Een investering waar je levenslangs plezier van zal hebben. Een baby krijgen is een bijzondere gebeurtenis in je leven.”

Je kent de clichés: het gaat zo snel en de tijd kun je niet terugspoelen. Daarom zal je echt eeuwig blij zijn om de mooiste momentjes van je kleintje te hebben vastgelegd!
Maak je een mooi babyboek? Hang je ze mooi in een grote fotolijst aan de muur? Of stuur je ze naar de trotse familie? Alles is hierdoor mogelijk. Je kunt ze zelfs voor het geboortekaartje laten maken!
Het beste is om de fotoshoot in te plannen 6 tot ongeveer 21 dagen na de geboorte. Dan is de baby nog klein genoeg om hem of haar in de foetushouding te kunnen fotografen en slapen ze nog erg veel. Uiteraard is het ook mogelijk om een shoot te boeken als je baby ouder is. Het zullen iets minder slapende en geposeerde foto’s worden maar ook dit zijn prachtige waardevolle foto’s! Deze kun je boeken onder “babyshoot”.

Ik kom bij jullie thuis op afspraak. Heerlijk toch? Zelf de deur niet uithoeven, wat natuurlijk een groot voordeel heeft: je hoeft niet te gaan sjouwen met je pasgeboren kindje in de maxicosi naar een fotostudio. Vaak ben je als kersverse moeder nog herstellende en kan je de deur ook nog niet echt uit. Ook de baby mag de eerste week de deur niet uit. Ik kom op verzoek in de eerste kraamweek langs, dit gebeurt voornamelijk voor een foto voor het geboortekaartje. Al met al is er toch niets fijner dan lekker in je eigen vertrouwde omgeving zijn.

Vesper10.jpg


Mijn stijl is erg puur en clean zonder teveel poespas. Ik werk niet met mandjes, drukke kleuren en prints a’la Anne Geddes. Mooie neutrale, tijdloze kleuren zodat jullie er over 10 jaar nog precies zo blij mee zijn als nu. Ook de kleine voetjes, lipjes en het lieve neusje worden tot in detail vastgelegd. Een mix van life-style en geposeerd dus!

Ik neem alle tijd en zorg dat jullie foto’s van de beste kwaliteit krijgen.
De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur. Soms iets langer, soms iets korter. Ik neem alle tijd voor jullie en plan nooit meer shoots op 1 dag.
Dat jullie op jullie gemak zijn is voor mij heel belangrijk. Dat is ook de reden dat ik fotografeer bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik ben zelf moeder van een dochtertje van 2 jaar dus weet als geen ander hoe bijzonder maar ook hectisch die eerste periode kan zijn. Ik ben rustig en heel geduldig, essentieel in dit beroep als je het mij vraagt ;) Deze feedback krijg ik altijd weer terug van mijn klanten. Tussendoor is er uiteraard tijd genoeg om de kleine te voeden, te verschonen en te knuffelen.
Broertjes en zusjes zijn ook welkom voor een mooie foto samen! En een mooie gezinsfoto is ook altijd erg geliefd want zeg nou zelf: Hoeveel foto’s heb je nou eigelijk van het hele gezin bij elkaar?

De veiligheid en welzijn van jouw kleine staat op nummer 1. Geen enkele houding zal ik gaan forceren. Op Pinterest staan veel foto’s die in studio’s gemaakt zijn en erg gefotoshopt zijn. Als het op baby’s aan komt is het “go with the flow”. Wel kunnen we de baby mooi neerleggen met bijvoorbeeld de handjes onder het hoofdje. Dit lukt als ze lekker diep in slaap zijn. Heb je een leuk idee van wat je graag wil, laat het vooral weten! Aangeraden wordt om de baby vlak voor de shoot te voeden en eventueel in bad te doen zodat hij of zij lekker slaperig en tevreden is.

newbornprops2.jpg

Ik bezit verschillende accessoires zoals een exclusieve collectie van zachte stoffen, dekentjes, mutsjes en haarbandjes etc. Deze neem deze mee naar de locatie. Ruim voorafgaande aan de fotoshoot bespreek ik jullie wensen qua kleuren e.d. zodat ik precies weet wat ik mee moet nemen.

“Vlak voorafgaand aan de fotoshoot krijg je van mij per mail nog wat praktische tips. Zodat als ik begin met fotograferen de kleine lekker ontspannen is en we aan de slag kunnen gaan! “

 

 

Schermafbeelding 2019-06-19 om 22.35.44.png
Een mooi tastbaar aandenken aan de fotoshoot? Ook erg geliefd onder de opa’s en oma’s! De harmonica-boekjes van stevige kwaliteit. Ik maak ze graag voor je! Er komen 11 foto’s op. Per stuk €19,95 of per 5 stuks €50,- Je krijgt ze in een extra feestelijk pakketje thuisgestuurd.

Een mooi tastbaar aandenken aan de fotoshoot? Ook erg geliefd onder de opa’s en oma’s! De harmonica-boekjes van stevige kwaliteit. Ik maak ze graag voor je! Er komen 11 foto’s op. Per stuk €19,95 of per 5 stuks €50,- Je krijgt ze in een extra feestelijk pakketje thuisgestuurd.